14 Şubat 2013 Perşembe

En Etkili Siğil Kremleri


EN ETKİLİ SİĞİL KREMLERİ

            İnsan vücudunda zaman zaman çıkan et kabarcıkları siğil diye adlandırılmaktadır. Kabarık bir et beni görünümünde olan siğiller derinin kendi renginde ya da biraz daha kahverengi tonlarında olabilmektedir. Vücuda giren virüslerin yaptığı bir hastalıktır. Bulaşıcı etkisi vardır. İnsanlar hiç fark etmeden vücuda bir kesik ya da açık yaradan giren virüs zamanla hastalığa sebep olmaktadır.

             Birçok virüs vardır. Bazılarının kanser yapma olasılığı bulunmaktadır. Genital organlarda çıkan siğiller mutlaka bu yönden incelenmelidir. Siğillerin birçok tedavi şekli bulunmaktadır. En kesin çözüm elektrokoterle yakılmasıdır. Virüs hastalığı olduğu için tekrarlama riski her zaman mevcuttur. Tedavide ilaç tedavisi de yapılmaktadır. Siğil tedavisinde kullanılan siğil kremleri işe yaramaktadır.

            Kremler kriyoterapi uygulamasında olduğu gibi siğilleri dondurmaktadır. Dondurulan siğil on ila on dört gün arasında düşmektedir. Wartner isimli siğil kremi özellikle ayak tabanındaki ve eldeki siğillerde etkilidir. Ayrıca Histofreezer ve Aldara %5 isimli siğil kremleri de tedavi amaçlı kullanılmaktadır. Özellikle genital siğillerin tedavisinde etkili ilaçlardır. İlaçlar prospektüste yazan kullanım şekline aynen uyularak kullanılmalıdır. Şayet siğillerinizden kurtulmak istiyorsanız mutlaka kurallara uymak gerekmektedir. Aldara kremin kullanım süresi yaklaşık 16 hafta sürmektedir.

             Uyumadan önce uygulanan krem siğil  bulunan bölgeye sürüldükten sonra altı ila sekiz saat ciltte kalması gerekmektedir. Histofreezer ise eczanelerde satılmayan bir üründür. Dondurma işlemini evde yapmanızı sağlamaktadır. Kullananlar siğil sorununu hallettiğini söylemektedir. Ancak ne olursa olsun mutlaka bir uzmana başvurmak en doğru yoldur. Sağlık ihmale gelmez. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder