10 Şubat 2013 Pazar

Rahim Ağzı Siğil Tedavisi



      Siğiller deride görülen bazen acısız bazen ise şiddetli acı ve ağrılara sebep olan bir cilt problemidir. Derinin altına yerleşen bir virüs yüzünden zamanla deriden dışarı doğru bir çıkıntı şeklinde oluşur. Elde ayakta yüzde hatta genital bölgede bile siğilleri görmek mümkündür. Bir cilt hastalığı olan siğillerden kurtulmak için çok fazla yöntem vardır.

Siğiller deri altına yerleşen bir virüsün buraya yerleşip çoğalması sonucu ortaya çıkar. Virüs canlıdır ve burada canlı kalmaya devam eder. Cildimizde her bölgede siğil görülebilir. En tehlikeli olarak görüleni ise rahim ağzında görülen siğillerdir. Bu bölgede görülen siğiller bulaşıcı özelliğe sahiptir.

Rahim ağzı siğilleri bulaşıcı olduğu için daha erken zamanda tedavi edilmelidir. Siğil tedavisinde son zamanlarda bitkisel ilaçlarda öne çıkmaya başladı. Özellikle rahim ağzı siğilleri bu ilaçlarla tedavi edilebilir. Çoğu ilacın aksine bunlarda yeniden oluşum gözlenmemesi ve tamamen bitkisel oluşu nedeniyle yan etkisinin görülmemesi bunların daha çok tercih edilmesini sağlıyor.

Siğil önemsiz olarak görülse de aslında ciddi bir cilt problemidir. Bir virüs vardır ve sizin cildinizde yaşamaya devam etmektedir. Bu yüzden siğilin ilk oluştuğu dönemden itibaren hemen tedavisine başlanmalı ve bu virüsten kurtulmalıdır. Sizler de el ayak rahim ağzı ya da yüz bölgenizdeki siğillerden kurtulmak istiyorsanız bunlara mutlaka dikkat edin. Virüsten kurtulduktan sonra tekrar aynı bölgede siğil oluşumu gözlenmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder